Dlaczego nie zrobię już zakupów w 4 żywiołach!?
Są godziny wieczorne (więc chyba obciążenie serwerów jest mniejsze?) , robię właśnie zakupy dla mojego hufca.
Od 20 MIN!! Mam ciągle taki błąd na stronie!
ABORT: PHP cpu time limit exceeded in in_array() called at [/linkuj_inc.php:42], in include_once() called at [/index.php:176]
Strona działa 3 -4 kliknięcia, a potem znów to samo!
Czy warto się unosić? Przecież każdemu się może zdarzyć.
Fakt, ale ja robię zakupy średnio raz na dwa miesiące i za każdym razem mam jakieś problemy. Kiedy w końcu ZHP się dorobi jakiegoś działającego sklepu?
Jako skarbnik hufca zawsze staram się robić zakupy dla hufca w 4zywiołach, również przekonuje do tego moich drużynowych - przyczyna jest prosta. Jako osoba od finansów staram się wspierać moją organizację - jeśli już ktoś ma zarobić to niech zarobi ZHP.
Ale dziś już straciłem cierpliwość, nie będę promował i nie będę kupował w tym sklepie z prozaicznego powodu: NIE JESTEM W STANIE, bo od już 28 MIN mam ciągle ten sam błąd. Nie mogę po prostu złożyć zamówienia!
Jak macie druhowie kiepski skrypt sklepu to go zmięcie, jest masa darmowych i a sądząc po działaniu waszego sklepu to na gorzej nie wyjdzie!
To 30 min mojej walki, poddaje się, idę do konkurencji, miałem w planach zakupy za ponad 1 tys, myślę ze wgl się ucieszy.
Pozdrawiam
Od 20 MIN!! Mam ciągle taki błąd na stronie!
ABORT: PHP cpu time limit exceeded in in_array() called at [/linkuj_inc.php:42], in include_once() called at [/index.php:176]
Strona działa 3 -4 kliknięcia, a potem znów to samo!
Czy warto się unosić? Przecież każdemu się może zdarzyć.
Fakt, ale ja robię zakupy średnio raz na dwa miesiące i za każdym razem mam jakieś problemy. Kiedy w końcu ZHP się dorobi jakiegoś działającego sklepu?
Jako skarbnik hufca zawsze staram się robić zakupy dla hufca w 4zywiołach, również przekonuje do tego moich drużynowych - przyczyna jest prosta. Jako osoba od finansów staram się wspierać moją organizację - jeśli już ktoś ma zarobić to niech zarobi ZHP.
Ale dziś już straciłem cierpliwość, nie będę promował i nie będę kupował w tym sklepie z prozaicznego powodu: NIE JESTEM W STANIE, bo od już 28 MIN mam ciągle ten sam błąd. Nie mogę po prostu złożyć zamówienia!
Jak macie druhowie kiepski skrypt sklepu to go zmięcie, jest masa darmowych i a sądząc po działaniu waszego sklepu to na gorzej nie wyjdzie!
To 30 min mojej walki, poddaje się, idę do konkurencji, miałem w planach zakupy za ponad 1 tys, myślę ze wgl się ucieszy.
Pozdrawiam
-
- Stały bywalec
- Hufiec:
- Chorągiew:
- Kontakt:
A w czym są zależne skoro druh tak jest tej kwestii pewny?Jarek pisze:4 żywioły są zależne od GK ZHP i to o której mamy robić zakupy by nie było obciążenia ? o 3 w nocy?!
A co do aplikacji to tam jest silnik autorski, to żaden ogólnodostępny skrypt.
NIP ma inny dyrekcja jest dyrekcją a nie mianowana,
Same zależności. Problemy ze stroną są winą tylko i wyłącznie techniczną.
phm. Michał Michalski HR
Zespół Biura GK ZHP ds. spójności dokumentów
Inspektorat Harcerskiej Służby Porządkowej GK ZHP
-
- Stały bywalec
- Hufiec:
- Chorągiew:
- Kontakt:
Ale Piotrze zgadzam się z Tobą w 100%.StaryWilk pisze:Michale, nie przesadzaj, istotna jest forma własności firmy. W obecnym systemie ekonomicznym firma zależy od....właściciela
Chodzi mi o to że obarczanie winą GK za stronę 4Ż i obciążenie ich serwera to lekka przesada
phm. Michał Michalski HR
-
- Starszy użytkownik
- Hufiec:
- Chorągiew:
sprawdza, sprawdza.StaryWilk pisze:....kiepski własciciel, skoro nie sprawdza, jak działa Jego własność
Skontaktowalem sie z szefem 4 Z i okazuje sie, ze to zamowienie zostalo zlozone wtedy
przez strone, byly tylko klopoty z potwierdzeniem, ktore zostaly rozwiazane.
Szkoda, ze kupujacy po zalatwieniu sprawy nie napisal tego na forum...
CZUWAJ!
R. Bednarczyk
--------------------------------------------
hm. Rafal Bednarczyk
czlonek GK ZHP, komisarz zagraniczny ZHP
hm. Rafal Bednarczyk
czlonek GK ZHP, komisarz zagraniczny ZHP
nowoczesne kuchnie warszawa