Łatwopalni
Projekt Łatwopalni był projektem, którego celem była popularyzacja wędrownictwa kiedy było ono wprowadzane jako grupa metodyczna. Cele projektu zostały osiągnięte. Między innymi z tego powodu projekt został zakończony. Rozszerzona kontynuacją Łatwopalnych był wortal wędrowniczy który zakończył swoja działalność. W tej chwili Zespół Wędrowniczy ma również w planach stworzenie miejsca w internecie dla wędrowników ale o tym już wkrótce.
hm. Jakub Juszyński
Projekt nie miał na dobrą sprawę celów metodycznych. Dezycja o zamknięciu projektu spowodowana była zdezaktualizowaniem się treści promujących wprowadzenie wędrownictwa - promowanie wędrownictwa jako nowej grupy wiekowej w tej chwili mogło by spowodować śmiech ponieważ juz nie wszyscy wiedzą że wędrownictwo nie zawsze było grupą wiekową. Dlatego przy podsumowywaniu w gronie założycieli projektu i obsługi takie wnioski o zrealizowaniu zadania zostały podjęte po analizie.
hm. Jakub Juszyński
-
- Użytkownik
- Hufiec:
- Chorągiew:
- Kontakt:
ale mimo wszystko sam portal z możliwością prowadzenia foto akcji można było zostawić
fajna zabawa była... jedni lepsi inni gorsi ale zawsze to jakiś element popularyzacji i aktywności twórczej. Ja do dziś np pamiętam g00rkową watrę z koszyków na parkingu marketu. Uważam że łatwopalni powinni powrócić.

phm. Piotr Rodzoch
KSI Hufca Puławy, RCH Lubelskiej
www.pulawy.zhp.pl
czas lasu różni się od czasu miasta
KSI Hufca Puławy, RCH Lubelskiej
www.pulawy.zhp.pl
czas lasu różni się od czasu miasta
-
- Site Admin
- Hufiec:
- Chorągiew:
- Kontakt:
Tej, Leon dziadku! Nikt sie tu nie zestarzał 
Powiem wam, że co jakiś czas wraca do mnie myśl Łatwopalnych. Mam jeszcze całą zgrzewę plakietek nawet
Stawiam co jakiś czas na próbę na różnych silnikach, ale potem czasu nie mam, robię co innego i sprawa umiera. Ale kto wie? 

Powiem wam, że co jakiś czas wraca do mnie myśl Łatwopalnych. Mam jeszcze całą zgrzewę plakietek nawet

hm. Michał "g00rek" Górecki
I love BP
I love BP
nowoczesne kuchnie warszawa