Czy jest coś, czego chcielibyście na zlocie spróbować? Coś szczególnego zrobić ? Czegoś się nauczyć, czego nie macie szansy na co dzień? Spotkać się z kimś znanym?
Kiedy myślicie o poprzednich zlotach drużynowych, to czym kończycie zdanie "szkoda, że nie mogła/em....."?
Pomóżcie, abyśmy mogli zrealizować Wasze życzenia.
Pomysły na zajęcia
-
- Użytkownik
- Hufiec:
- Chorągiew:
Na tamten Zlot podobały mi się szczególnie zajęcia z różnych specjalności - i myślę, że jest to fajne rozwiązanie żeby drużynowym taką pracę ze specjalnościami podsuwać - poprzez dobry, krótki (no wiadomo zajęcia w nieskończoność trwać nie mogą) ale treściwy i fascynujący przygodą pokaz specjalności, w którym się uczestniczy.
Żałowałem, że się na lot balonem nie załapałem
Żałowałem, że się na lot balonem nie załapałem

Komendant Bałtyckiego Hufca ZHP Gdańsk-Portowa
-
- Użytkownik
- Hufiec:
- Chorągiew:
-
- Starszy użytkownik
- Hufiec:
- Chorągiew:
- Kontakt:
A jak oceniesz Olu, realne przełożenie tego co tu napiszemy? Bo ja pamiętam takie dyskusje jeszcze od Gniezna. A i tak było potem, jak było.
phm Rafał 's00hy'Suchocki HO
www.natropie.zhp.pl
Szczep 206 WDHiGZ "WołodyjowscY"
-=[ www.citygames.pl ]=- I love this Game
www.natropie.zhp.pl
Szczep 206 WDHiGZ "WołodyjowscY"
-=[ www.citygames.pl ]=- I love this Game
-
- Użytkownik
- Hufiec:
- Chorągiew:
Wg mnie zlot drużynowych jest zlotem ludzi, którzy po całym roku prowadzenia drużyny z jednej strony chcą rozrywki i szeroko rozumianej edukacji w działaniu. Stąd stawiałbym na zajęcia praktyczne, dają konkretne umiejętności, głównie odnoszące się do kompetencji miękkich.
Zajęcia np. o tym jak wykorzystać internet w pracy z drużyną jest dobrym niby sztampowym rozwiązaniem jednak jak się przejrzy rozwiązania jakie są dostępne w internecie to się człowiek zastanawia co za ludzie robią niektóre strony i jak my się prezentujemy.
Zajęcia np. o tym jak wykorzystać internet w pracy z drużyną jest dobrym niby sztampowym rozwiązaniem jednak jak się przejrzy rozwiązania jakie są dostępne w internecie to się człowiek zastanawia co za ludzie robią niektóre strony i jak my się prezentujemy.
nowoczesne kuchnie warszawa