Pozdrawiam

Tak, wiemy już, kto będzie potrzebny. Zbieramy wszystkie informacje dla IST "do kupy" i opublikujemy je w formie dokumentu zbiorczego. Rejestracja IST na pewno NIE ZACZNIE się przed rejestracją patroli, więc kandydaci do IST mogą jeszcze kilka tygodni spać spokojnieIneska pisze:No więc czy są już jakieś wymagania?
Czy są jakieś określone działy (nie wiem jak to nazwać), na które IST mogą się zgłaszać? mam na myśli: program, kuchnia...itp.
http://www.roverway.zhp.pl/faq/items/ist.htmlkapone pisze:mam takie pytanie: jak to jest, czy osoba poniżej 23go roku życia może być IST? Moje pytanie wywodzi się z chęci wyjazdu na Roverway a niestety z niemożliwości wyjazdu ze swoją drużyną, jedym słowem nikt oprócz mnie jechać nie chce.
FAQ Roverway pisze:Trzeba spełniać wymagania formalne określone przez organizatorów (Islandczyków), być urodzonym przed 1987 r. oraz wziąć udział w rekrutacji, która rozpocznie się 15.12.2008. Od 01.12.2008 pojawi się na stronie internetowej Kontyngentu dział IST z wyczerpującymi informacjami.
roverway.zhp.pl pisze:Właśnie uruchomiliśmy nowy dział na stronie Kontyngentu - IST.
Znajdziecie na niej potrzebne do przemyślenia i zgłoszenia się informacje. Postaraliśmy się też odpowiedzieć na nasuwające się pytania - zapraszamy do działu FAQ.
Jeżeli jeszcze coś pominęliśmy - prosimy o kontakt z phm. Moniką Marks, w komendzie kontyngentu odpowiedzialną za IST. Więcej o Monice przeczytacie w dziale KOMENDA.
www.roverway.zhp.pl pisze:Rozpoczynamy rekrutację do International Service Team! Pobierz formularz poniżej i prześlij zgłoszenie do 20 grudnia na adres (...)