Muzyka i zdjęcia
-
- Nowicjusz
- Hufiec:
- Chorągiew:
- Kontakt:
Jeśli Ktos jeszcze poszukuje muzyki z tańców to służę pomocą
Proszę napisać na maila:
madzia-calaja@wp.pl
Bradzo się cieszę, że tańce się podobały, bo to moja Drużyna ich uczyła
Pozdrawiam

madzia-calaja@wp.pl
Bradzo się cieszę, że tańce się podobały, bo to moja Drużyna ich uczyła

Pozdrawiam

dla mnie "jak dobrze wstać skoro świt" szczególnie po ubiegłym grunwaldzie jest typowo grunwaldzką pobódką
do tego "dziub dziub" który królował rano rok temu. szkoda zę tego w tym roku nie bhyło... 

pwd. Michał Romanowicz HO
WWW09 czyli Watra Wędrownicza w Wielkopolsce 2009 > zapraszam > www.watra.zhp.pl
WWW09 czyli Watra Wędrownicza w Wielkopolsce 2009 > zapraszam > www.watra.zhp.pl
Film ze Zlotu jest do ściągnięcia na stronie http://www.mazowsze.yoyo.pl/news.php?readmore=30 .
-
- Starszy użytkownik
- Hufiec:
- Chorągiew:
Na ostatnim posiedzeniu Rady Wspólnoty w Lidzbarku zapadła ostateczna decyzja o wydaniu albumu fotograficznego z okazji 600 lecia zwycięstwa grunwaldzkiego. Album będzie przekrojową historią naszego ruchu z bardzo bogatą dokumentacją fotograficzną. Wstępnie zaplanowano ok. 200 zdjęć w tej publikacji. Środowiska, które mają w swoich zbiorach ciekawe zdjęcia proszone są o przesłanie ich wraz z meldunkiem o przystąpienie do współzawodnictwa. Przyjmujemy zdjęcia nagrane na płytę CD lub w formie papierowej. Nie gwarantujemy Wam, że wykorzystamy wszystkie zdjęcia, które nam prześlecie. Zdjęcie
i płyty nie będą odsyłane nadawcom, pozostaną w archiwum Wspólnoty.
i płyty nie będą odsyłane nadawcom, pozostaną w archiwum Wspólnoty.
-
- Nowicjusz
- Hufiec:
- Chorągiew:
Próbowałem dzisiaj kilka razy i ściągało się bez problemu. Ale poszukamy jakiegoś lepszego hostingu. W razie czego - będziemy to mieli na płytach na listopadowym sejmiku Wspólnoty.
Ostatnio zmieniony 22 paź 2008, 17:18 przez Svensson, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Nowicjusz
- Hufiec:
- Chorągiew:
nowoczesne kuchnie warszawa