Pytanie
Pomijając to, że przez Twoje pytanie z początku tematu widać chęć pójścia na łatwiznę, a nie tędy droga, to zastanawia mnie jedna rzecz. W innym temacie pisałeś parę miesięcy temu, że dopiero zostałeś zastępowym, że nie złożyłeś jeszcze przyżeczenia itd, od tego czasu pewnie coś się w tej sprawie zmieniło, ale jakoś wydaje mi się, że otwarcie próby na HO po takim krótkim czasie to jednak za szybko. Z założenia HO zdobywa się przynajmniej w wieku 16 lat, a tyle chyba jeszcze nie masz? Jeśli się mylę to proszę sprostować
.

-
- Nowicjusz
- Hufiec:
- Chorągiew:
-
- Użytkownik
- Hufiec:
- Chorągiew:
- Kontakt:
juz dawno mam zamkniętego odkrywce. Czekanie na Krzyż ok 6 lat to dla Ciebie również za szybko? za niedługo możliwe, ze bede przybocznym ;]Suchy_13 pisze:dopiero zostałeś zastępowym, że nie złożyłeś jeszcze przy<b>RZ</b>eczenia itd, od tego czasu pewnie coś się w tej sprawie zmieniło, ale jakoś wydaje mi się, że otwarcie próby na HO po takim krótkim czasie to jednak za szybko.
no moze sie nie mylisz, ale we wrześniu kończe 16 latSuchy_13 pisze:Z założenia HO zdobywa się przynajmniej w wieku 16 lat, a tyle chyba jeszcze nie masz? Jeśli się mylę to proszę sprostować.

HO Marcin Walkowicz
33HDT Włóczykije im. Jerzego Kukuczki, ZPiI
Hufiec Ziemi Mikołowskiej
33HDT Włóczykije im. Jerzego Kukuczki, ZPiI
Hufiec Ziemi Mikołowskiej
nowoczesne kuchnie warszawa