rozliczenie zlotowych kart płatniczych
Na forum nie będzie odpowiedzi.... Dowiedziałem się tego nieoficjalnie...
Tak samo nieoficjalnie zostałem "poproszony", abym jako instruktor GK nie wypowiadał się w tym wątku, bo to "nie służy dobru organizacji".
Podobno wszystkiego można się dowiedzieć kontaktując się bezpośrednio z osobami zajmującymi się sprawą. Wystarczy do nich zadzwonić, lub zamejlować. Nie rozumiem czemu osoby odpowiedzialne najpierw zdecydowały się tu coś wyjaśniać, a potem z tego zrezygnowały. Albo się rozmawia, albo się od razu pisze, że tylko przez telefon i e-mail.
Aby nie sprawiać problemów osobie, którą "poproszono", aby mnie poprosiła, po prostu kończę wypowiadać się na ten temat. Z tego samego powodu nie będę pisał kto "prosił" o "poproszenie" mnie i kogo. Choć uważam, że harcerze powinni poznać prawdę na temat rozliczenia tego zlotu.
Tak samo nieoficjalnie zostałem "poproszony", abym jako instruktor GK nie wypowiadał się w tym wątku, bo to "nie służy dobru organizacji".
Podobno wszystkiego można się dowiedzieć kontaktując się bezpośrednio z osobami zajmującymi się sprawą. Wystarczy do nich zadzwonić, lub zamejlować. Nie rozumiem czemu osoby odpowiedzialne najpierw zdecydowały się tu coś wyjaśniać, a potem z tego zrezygnowały. Albo się rozmawia, albo się od razu pisze, że tylko przez telefon i e-mail.
Aby nie sprawiać problemów osobie, którą "poproszono", aby mnie poprosiła, po prostu kończę wypowiadać się na ten temat. Z tego samego powodu nie będę pisał kto "prosił" o "poproszenie" mnie i kogo. Choć uważam, że harcerze powinni poznać prawdę na temat rozliczenia tego zlotu.
Ostatnio zmieniony 17 paź 2007, 01:49 przez mariuszm, łącznie zmieniany 1 raz.
phm. Mariusz Milka
Harcerski Klub Krótkofalowców Podróżników "ZORZA"
http://www.zorza.eu
od stycznia 2007 do września 2008 - Szef Inspektoratu Łączności GK ZHP
http://lacznosc.harcerz.com (dawniej http://lacznosc.zhp.pl)
Harcerski Klub Krótkofalowców Podróżników "ZORZA"
http://www.zorza.eu
od stycznia 2007 do września 2008 - Szef Inspektoratu Łączności GK ZHP
http://lacznosc.harcerz.com (dawniej http://lacznosc.zhp.pl)
-
- Stały bywalec
- Hufiec:
- Chorągiew:
Jak to ujął Stefan Kisielewski:mariuszm pisze:Na forum nie będzie odpowiedzi.... Dowiedziałem się tego nieoficjalnie...
Nie ten ptak gniazdo kala, co je kala, tylko ten co mówić o tym nie pozwala.
Maciej Pietraszczyk 503-664-824
hsg@zhp.pl; maciej.pietraszczyk@strazgraniczna.pl
Nad sruby korouhev zavlála, to v¹ak neznaèÃ, ¾e je tam sláva,
v¹em vìrným poka¾dé nesmÃrnou sÃlu a jednotu dává,
ve znaku kalich, v kalichu vÃra, jen pravda vÃtìzÃ, v pravdì je sÃla.
hsg@zhp.pl; maciej.pietraszczyk@strazgraniczna.pl
Nad sruby korouhev zavlála, to v¹ak neznaèÃ, ¾e je tam sláva,
v¹em vìrným poka¾dé nesmÃrnou sÃlu a jednotu dává,
ve znaku kalich, v kalichu vÃra, jen pravda vÃtìzÃ, v pravdì je sÃla.
-
- Stały bywalec
- imię i nazwisko: Czesław Przybytek
- stopień instruktorski: hm
- stopień harcerski: HR
- Hufiec: Kraków-Krowodrza
- Chorągiew: Krakowska
- organizacja: ZHP
- Kontakt:
Już napisałeś "za dużo" by teraz "uciekać".mariuszm pisze:Aby nie sprawiać problemów osobie, którą "poproszono", aby mnie poprosiła, po prostu kończę wypowiadać się na ten temat. Z tego samego powodu nie będę pisał kto "prosił" o "poproszenie" mnie i kogo. Choć uważam, że harcerze powinni poznać prawdę na temat rozliczenia tego zlotu.
Bo w wyniku Twoich sugestii mamy teraz dwie możliwości.
Albo obecna GK chce "zamiatać pod dywan", albo ktoś z "kręgów" poprzedniej GK (lub ktoś inny) chce by tak sądzono.
No... jest jeszcze jedna możliwość. Że "zmyślasz"

czyżby "stary niedźwiedź mocno spał" ?
jakies uśpienie w narodzie panuje...
ani "BE" ani "ME" ani .....
nadal osoby odpowiedzialne za całokształt radosnej twórczości zlotowej siedzą cicho
pewnie myślą ze drużynowi zapomnieli o sprawie...
a tym czasem rodzice dopominają się informacji na temat nie wykorzystanych środków przeznaczonych na zywieniówkę.
Upraszam się mocno i stanowczo o jakiekolwiek informacje i wyjasnienia w sprawie tak długiego okresy rozliczenia kart i udzielenia jakichkolwiek wyjasnień
wydaje mi się że to zakrawa już na kpinę!!!!
ktoś chyba próbuje manipulować w sprawie tych kart - wcale a wcale nie dodaje to związkowi splendoru
kopletny brak odpowiedzialności - BA! nawet rzetelnej kontroli ze strony CKR brakuje
KTO KOLWIEK Z "GK" CZYTE TE POSTY - W IMIENIU WSZYSTKICH ZAINTERESOWANYCH PROSZę O UDZIELENIE INFORMACJI NA TEMAT PRZEDMIOTOWYCH ROZLICZEń NA GŁOWNEJ STRONIE SERWISU ZHP !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
jakies uśpienie w narodzie panuje...
ani "BE" ani "ME" ani .....
nadal osoby odpowiedzialne za całokształt radosnej twórczości zlotowej siedzą cicho
pewnie myślą ze drużynowi zapomnieli o sprawie...
a tym czasem rodzice dopominają się informacji na temat nie wykorzystanych środków przeznaczonych na zywieniówkę.
Upraszam się mocno i stanowczo o jakiekolwiek informacje i wyjasnienia w sprawie tak długiego okresy rozliczenia kart i udzielenia jakichkolwiek wyjasnień
wydaje mi się że to zakrawa już na kpinę!!!!
ktoś chyba próbuje manipulować w sprawie tych kart - wcale a wcale nie dodaje to związkowi splendoru
kopletny brak odpowiedzialności - BA! nawet rzetelnej kontroli ze strony CKR brakuje
KTO KOLWIEK Z "GK" CZYTE TE POSTY - W IMIENIU WSZYSTKICH ZAINTERESOWANYCH PROSZę O UDZIELENIE INFORMACJI NA TEMAT PRZEDMIOTOWYCH ROZLICZEń NA GŁOWNEJ STRONIE SERWISU ZHP !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
- Użytkownik
- Hufiec:
- Chorągiew:
- Kontakt:
Obawiam się, że skończy się na tym, że "sami zainteresowani" będą musieli ochoczo i osobiście wybrać się do siedziby GK, aby porozmawiać w tej sprawie. Dawno już wiadomo, że forum (a czasem i poczta e-mail) nie jest mocną stroną GK w komuniacji z "dołem".. Smutna prawda. O innych aspektach rozliczania kart szkoda się powtarzać.
-
- Starszy użytkownik
- Hufiec:
- Chorągiew:
- Kontakt:
przyłączam się do pytania... niby płacone a nie było... (czasem zaczynam rozumieć słowo podharcerzyć
, choć mam nadzieje, że to nie w tym wypadku nabierze ono swego pejoratywnego wydźwięku)

"jeśli zobaczysz iskrę w oczach zucha, dokonaj wszelkich starań by nie zagasła lecz stała się wędrownicza watrą" /Michał Gławdel/
kl. phm skaut5
www.puszcza.net
www.drezdenko.zhp.pl
kl. phm skaut5
www.puszcza.net
www.drezdenko.zhp.pl
Mam obawy co do tego że jeszcze dużo wody upłynie zanim rozliczą karty i podadzą do publicznej informacji salda kont
Otrzymałem niedawno maila od nowej CKR która to rozjasniła mi sprawe rozliczania kart.
Z przyczyn oczywistych nie będę publikował treści maila ale jesli ktoś jest zainteresowany polecam samemu do nich napisac.
Ja osobiście jestem załamany po tych informacjach
Otrzymałem niedawno maila od nowej CKR która to rozjasniła mi sprawe rozliczania kart.
Z przyczyn oczywistych nie będę publikował treści maila ale jesli ktoś jest zainteresowany polecam samemu do nich napisac.
Ja osobiście jestem załamany po tych informacjach

-
- Stały bywalec
- Hufiec:
- Chorągiew:
Zamykam wątek bo na chwilę obecną temat się chyba wyczerpał - do czasu gdy nie pojawią się nowe informację.
Wszyscy zainteresowani mogą się skontaktować bezpośrednio z CKR, która na pewno chętnie odpowie na pytania.
Wszyscy zainteresowani mogą się skontaktować bezpośrednio z CKR, która na pewno chętnie odpowie na pytania.
Pozdrawiam
orcus
.: Linux is like a wigwam - no gates, no windows and Apache inside :.
orcus
.: Linux is like a wigwam - no gates, no windows and Apache inside :.
nowoczesne kuchnie warszawa