Plakietka specjalnosci Poczt Harcerskich
-
- Użytkownik
- Hufiec:
- Chorągiew:
- Kontakt:
Edek! Trzy sztuki poproszę! Ale weź ze sobą do Kokotka, bo mi się nie spieszy. Ale mam jeszcze jedna sprawę: nie masz czasami dostępu do tych metalowych znaczków PH noszonych na kieszeni munduru?
I na marginesie: nie wiem dlaczego ale odbija się moja poczta e-mail na Twój adres "kwatermistrz"
pozdrawiam serdecznie harcerskim - Czuwaj!"
"Dziadek Wiechu"
I na marginesie: nie wiem dlaczego ale odbija się moja poczta e-mail na Twój adres "kwatermistrz"
pozdrawiam serdecznie harcerskim - Czuwaj!"
"Dziadek Wiechu"
-
- Użytkownik
- Hufiec:
- Chorągiew:
- Kontakt:
-
- Użytkownik
- Hufiec:
- Chorągiew:
- Kontakt:
-
- Użytkownik
- Hufiec:
- Chorągiew:
- Kontakt:
Góra pięć godzin - i jesteś. W sobotę/niedzielę przejechałem prawie dwa razy tyle. Jak taki "dziadek" jak ja może to, co dopiero młody chłopak...
Nadal nie widzę Twojej poczty na stronie specjalności (i wielu innych). Czyżby nasza działalność była tajna? Jak w jakiś służbach specjalnych, czy co?
PH 136 - Krotoszyn
Nadal nie widzę Twojej poczty na stronie specjalności (i wielu innych). Czyżby nasza działalność była tajna? Jak w jakiś służbach specjalnych, czy co?
PH 136 - Krotoszyn
-
- Użytkownik
- Hufiec:
- Chorągiew:
- Kontakt:
-
- Użytkownik
- Hufiec:
- Chorągiew:
- Kontakt:
-
- Użytkownik
- Hufiec:
- Chorągiew:
- Kontakt:
O rany! A kto dysponuje taką ilością wolnego czasu? Pozostanę chyba przy kartce papieru i ołówku... Choć sam osobiście rysuję bardzo rzadko. Ale za to zuchy rysują świetnie i chętnie! Muszę się znów wprosić na jakąś zbiórkę do Gromady Zuchowej, to mi może narysują kilka nowych kopert...
PH 136 - Krotoszyn
PH 136 - Krotoszyn
nowoczesne kuchnie warszawa