zjazd na żywo
-
- Nowicjusz
- Hufiec:
- Chorągiew:
- Kontakt:
Kolejny zjazd za nami...
I co??? Nic
Mam wrażenie, że nasze władze zaczynają się zachowywać jak orkiestra na HMS "Titanic". Trafiliśmy już w górę lodową zaczynamy tonąć, ale orkiestra ciągle gra dla uspokojenia.
Powiedzcie mi szanowni druhowie delegaci co takiego uchwaliliście, co pomoże w codziennej pracy instruktorskiej?
Zastanówcie się czy było warto siedzieć 3 dni i właściwie nic ważnego nie zrobić (jak w polskim sejmie:)
Co uradziliście na temat odchodzenia ludzi z ZHP, albo z wizerunkiem, albo z jasno określonym programem (można by było tak długo wymieniać)?
I dlaczego patrząc po zdjęciach najmłodsza to była obsługa zjazdu?
Czy zjazd był tylko po ty by Druhna Naczelna mogła uprawiać swoje gierki?
I co??? Nic
Mam wrażenie, że nasze władze zaczynają się zachowywać jak orkiestra na HMS "Titanic". Trafiliśmy już w górę lodową zaczynamy tonąć, ale orkiestra ciągle gra dla uspokojenia.
Powiedzcie mi szanowni druhowie delegaci co takiego uchwaliliście, co pomoże w codziennej pracy instruktorskiej?
Zastanówcie się czy było warto siedzieć 3 dni i właściwie nic ważnego nie zrobić (jak w polskim sejmie:)
Co uradziliście na temat odchodzenia ludzi z ZHP, albo z wizerunkiem, albo z jasno określonym programem (można by było tak długo wymieniać)?
Ja tylko przypomnę, ze temat ten poświęcony jest Zjazdowi na żywo:) wiec odbiegliśmy chyba od tematu.
Oglądałem TV i tylko w Teleexpresie znalazłem przemontowany materiał z łódzkiej TVP3, Radio Ziemi Wielunskiej i krotkie notki w necie i tyle.
Szkoda
Oglądałem TV i tylko w Teleexpresie znalazłem przemontowany materiał z łódzkiej TVP3, Radio Ziemi Wielunskiej i krotkie notki w necie i tyle.
Szkoda
phm. Adam Zawadzki - rzecznik prasowy ZHP
„stawiajmy wyzwania, świećmy przykładem”
Nie wiem o kim z obsługi mówisz , ani o których delegatach myślisz. Ja np. na zdjęciach wychodzę staro, w ogóle nie najlepiej wyglądam. Ale zapewniam - mam nie więcej niż 30 lat! To ok?Gajusz pisze:Kolejny zjazd za nami...
I co??? Nic
Ryszard
Tylko przez kilka miesięcy he herynio pisze:Nie wiem o kim z obsługi mówisz , ani o których delegatach myślisz. Ja np. na zdjęciach wychodzę staro, w ogóle nie najlepiej wyglądam. Ale zapewniam - mam nie więcej niż 30 lat! To ok?
Ryszard

A tak na poważnie to liczy się to co ma sie w środku. Było paru delegatów młodych duchem. Serio. Ale było też paru "młodych betonów". To jest najgorsze

Projektu uchwał - tych dla DOŁU przedstawię zaraz. Zapewniam was, że w naszej komisji sporo się o tym mówiło. Byłem tam choćby ja - który oprócz funkcji gdzieś na mitycznej górze nadal nosze granatowy sznur i Ryszard Polaszewski, który oprócz wieloletniego pełnienia funkcji Szefa Wydziału Wędrowniczego (wcześniej WHSiS) nadal jest drużynowym - od niedawna drużyny starszoharcerskiej.
Ale z tym rozpocznę nowy wątek, bo to nie ten temat.
Ostatnio zmieniony 04 cze 2007, 10:51 przez g00rek, łącznie zmieniany 1 raz.
hm. Michał "g00rek" Górecki
I love BP
I love BP
To ja może też nie w temacie ale zjazdowo
Co to za funkcja i jakie ma kompetencje
Dziekan Korpusu Komendantów Chorągwi ?
Proszę o rozwinięcie owej tytulatury i podanie najciekawszych kompetencji
Przewidywane nagrody za trafne odpowiedzi
Co to za funkcja i jakie ma kompetencje
Dziekan Korpusu Komendantów Chorągwi ?
Proszę o rozwinięcie owej tytulatury i podanie najciekawszych kompetencji
Przewidywane nagrody za trafne odpowiedzi
phm. Adam Zawadzki - rzecznik prasowy ZHP
Zachęcam do podpisania petycji: http://petycje.ezhp.pl/content/view/9/2/
SW
SW
Proszę o rozważenie i ewentualne podpisanie.
http://petycje.ezhp.pl/content/view/12
Delegaci na Zjazd ZHP o zmianach w Statucie ZHP
Ja, niżej podpisany delegat na Zjazd ZHP, jestem za przygotowaniem całościowego projektu nowego Statutu ZHP, który po ogólnozwiązkowych konsultacjach będzie przyjęty przez Zjazd ZHP w 2009 r. i w związku z tym oświadczam, że będę przeciwny/a jakimkolwiek zmianom w Statucie ZHP proponowanym na ew. Zjeździe Nadzwyczajnym ZHP w roku 2007.
Oświadczenie mogą podpisywać tylko delegaci na Zjazd ZHP z aktualnym mandatem.
http://petycje.ezhp.pl/content/view/12
Delegaci na Zjazd ZHP o zmianach w Statucie ZHP
Ja, niżej podpisany delegat na Zjazd ZHP, jestem za przygotowaniem całościowego projektu nowego Statutu ZHP, który po ogólnozwiązkowych konsultacjach będzie przyjęty przez Zjazd ZHP w 2009 r. i w związku z tym oświadczam, że będę przeciwny/a jakimkolwiek zmianom w Statucie ZHP proponowanym na ew. Zjeździe Nadzwyczajnym ZHP w roku 2007.
Oświadczenie mogą podpisywać tylko delegaci na Zjazd ZHP z aktualnym mandatem.
nowoczesne kuchnie warszawa