Konkurs fotograficzny gniazda programowego "Sprawności na
całe życie"
http://kielce2007.zhp.pl/index.php?opti ... 1&Itemid=1
Wszystkich (niezależnie od tego czy jadą na Zlot w
Kielcach czy nie) serdecznie zapraszam do zapoznania się z
regulaminem (w Plikowni należy wejść w program i dalej
już znajdziecie)
pozdrawiam serdecznie
Małgorzata Nowosad
konkurs fotograficzny gniazda "Sprawności na całe życie"
-
- Nowicjusz
- Hufiec:
- Chorągiew:
-
- Nowicjusz
- Hufiec:
- Chorągiew:
Kurcze ile negatywnej energii może wyzwolić fakt przesunięcia daty konkursu. Niesamowite :]dudzin pisze:W związku z czym?
Jeżeli wpłynęło za mało prac, tzn. że temat nie trafiony. Ci którzy wysłali w terminie mogą poczuć się pokrzywdzeni. Więcej konsekwencji w działaniu.
hm. Michał "g00rek" Górecki
I love BP
I love BP
g00rek o jakiej negatywnej energii mówimy - jeżeli RN rozlicza GK z niewywiązania się z pewnych postanowień w terminie, to te same priorytety powinny obowiązywać na każdym szczeblu. Osobiście dla mnie ciągłe przesuwanie terminów wiąże się z brakiem całościowej przemyślanej koncepcji dot. ww. działania i tyle. Bądźmy konsekwentni.g00rek pisze:Kurcze ile negatywnej energii może wyzwolić fakt przesunięcia daty konkursu. Niesamowite :]dudzin pisze:W związku z czym?
Jeżeli wpłynęło za mało prac, tzn. że temat nie trafiony. Ci którzy wysłali w terminie mogą poczuć się pokrzywdzeni. Więcej konsekwencji w działaniu.
-
- Stały bywalec
- Hufiec:
- Chorągiew:
- Kontakt:
Albo ciężko zachęcić ludzi do wzięcia udziału w konkursie.dudzin pisze:Jeżeli wpłynęło za mało prac, tzn. że temat nie trafiony.
Czy dotarł do Ciebie sygnał od chociaż jednej osoby, która wysłała pracę w pierwszym terminie i czuła się pokrzywdzona ustaleniem kolejnego deadline'u?Ci którzy wysłali w terminie mogą poczuć się pokrzywdzeni.
Bo mi to wygląda na Twoje permanentne czepianie się. Do wątku o wegetarianach wszedłem tylko po to, żeby zobaczyć na co narzekasz. Ale przeliczyłem się.
Pozdrawiam Cię ciepło z pociągu do Warszawy.
phm. Jakub Król
Polski Kontyngent na Roverway 2009
były drużynowy 144 PDH "SZANIEC" im. Alka Dawidowskiego
skAlpel.harce - szukamy tłumaczy!
Polski Kontyngent na Roverway 2009
były drużynowy 144 PDH "SZANIEC" im. Alka Dawidowskiego
skAlpel.harce - szukamy tłumaczy!
sorry kiubik ale pomiędzy wyrażeniem "mogą poczuć się urażeni" a "poczuli się urażeni" jest chyba zasadnicza różnica. Ja użyłem tego pierwszego, wyrażając w ten sposób swoje przypuszczenie. Odpowiedź uzyskana jeszcze w VI, ze zrobiono tak na prośbę programowców gniazd chorągwi w zupełności mi wystarczyła, by nie kontynuować tematu, ale ponieważ ktoś go odgrzebał...kiubik pisze:Albo ciężko zachęcić ludzi do wzięcia udziału w konkursie.dudzin pisze:Jeżeli wpłynęło za mało prac, tzn. że temat nie trafiony.Czy dotarł do Ciebie sygnał od chociaż jednej osoby, która wysłała pracę w pierwszym terminie i czuła się pokrzywdzona ustaleniem kolejnego deadline'u?Ci którzy wysłali w terminie mogą poczuć się pokrzywdzeni.
Nie zgodzę się z Tobą mógłbym tu przytoczyć szereg swoich wypowiedzi z tego forum, w których jak to ładnie ująłeś "się nie czepiam". Niestety należą do tego typu osób, które z reguły piszą to co myślą - nigdy nie lubiłem propagandy sukcesu - swoje wypowiedzi określiłbym raczej mianem konstruktywnej krytyki. Aha i jeszcze jedno parę razy na tym forum przekonany argumentami innych potrafiłem mimo wsytszko przyznać się do błędu lub zmienić swój pogląd.kiubik pisze:Bo mi to wygląda na Twoje permanentne czepianie się. Do wątku o wegetarianach wszedłem tylko po to, żeby zobaczyć na co narzekasz. Ale przeliczyłem się.
Również gorąco pozdrawiam.
nowoczesne kuchnie warszawa