Ocena - propozycje
jesli chodzi o sektory...
było nas tak mało, że chyba nie były do końca potrzebne - a przynajmniej mogłyby byc mniejsze
jesli chodzi o organizację... ja wiem, że marudzę, że krzyczeć będą...
ale jeśli dałoby się usprawnic system sanitarny - byłoby miło 
poza tym poproszę w kantynie o przystijnych Druhów sprzedających
oj, cieszę się na tę Watrę
było nas tak mało, że chyba nie były do końca potrzebne - a przynajmniej mogłyby byc mniejsze

jesli chodzi o organizację... ja wiem, że marudzę, że krzyczeć będą...

poza tym poproszę w kantynie o przystijnych Druhów sprzedających

oj, cieszę się na tę Watrę

Wolno szaleć młodzieży, wolno starym zwodzić,
Wolno się na czas żenić, wolno i rozwodzić,
Godzi się kraść ojczyznę, łatwą i powolną;
A mnie sarkać na takie bezprawia nie wolno?
Oj, Rojek, przesadzasz z tymi sektorami! Ja bylam wniebowzięta - nie musiałam łazić między linkami. A że mieszkaliśmy blisko ogniska na skrzyżowaniu dróg - tym lepiej.. Zawsze mieliśmy świeże wiadomości od HSP
Kwestie sanitarne - hmm... może faktycznie będą krzyczeć, ale ja popieram. Głupio tak jedną ręką trzymać czuprynę, a drugą - rynnę, żeby nie spadła. Że nie wspomnę o druhu, który zlał nas zimnym strumieniem wody przy wlewaniu jej do zbiornika, brrrrr, w Augustowie jest wystarczająco zimno
No i ogniobranie... czy musi być?? Pozdrawiam i CZEKAM !!!
--
.::ja, yhm::.

--
.::ja, yhm::.
Oj, Druhno Zabłocka 
Przypomniała mi się jeszcze jedna sprawa - czytelność biletów na zajęcia. Fajnie bym wiedziała na jakie zajęcia ide, bo czasem ich tytuły nic nikomu nie mówiły. ja rozumiem, że super niespodzianka, ale jesli można to je poproszę bez

Przypomniała mi się jeszcze jedna sprawa - czytelność biletów na zajęcia. Fajnie bym wiedziała na jakie zajęcia ide, bo czasem ich tytuły nic nikomu nie mówiły. ja rozumiem, że super niespodzianka, ale jesli można to je poproszę bez

Wolno szaleć młodzieży, wolno starym zwodzić,
-
- Stały bywalec
- Hufiec:
- Chorągiew:
Tak mi sie przypomiala rzecz ktorej nam jako organizatorom trasy zabralko... W regulaminie umiesccie podpunkt ze organizatorzy moga przeniesc patrol z jednej trasy na druga przyda Wam sie gdy na jedna trase zaplanowana na 50os zglosi sie 10 a na zaplanowana na 70os - 100.
Niesety nam jedna trasa wypadla(mimo iz tereny byly swietne), bo zglosilo sie za malo osob a na druga oragnizowana przez moj szczep zaplanowana na 50 osob zglosilo sie 70... Swoja droga ze te 70 nie przyjechalo...
Pozdr.
Niesety nam jedna trasa wypadla(mimo iz tereny byly swietne), bo zglosilo sie za malo osob a na druga oragnizowana przez moj szczep zaplanowana na 50 osob zglosilo sie 70... Swoja droga ze te 70 nie przyjechalo...
Pozdr.
Pozdrawiam
orcus
.: Linux is like a wigwam - no gates, no windows and Apache inside :.
orcus
.: Linux is like a wigwam - no gates, no windows and Apache inside :.
Czytelność to raczej mało powiedziane.....rojek napisał:
Oj, Druhno Zabłocka
Kiedy mam bilet na zajęcia pt. "Zwierzęta" to pierwszą nasuwającą mi się myślą było - o w końcu poszerzę swoją wiedze o zwierzętach.....
No to rwę się do biletu.....
Co się okazało, że zwierzęta owszem były ale jako postacie dla rozpowszechnionej gry w "Mafię"
zajęcia były miłe, ale nic nie wnoszące do mojej wiedzy ani też raczej nie zaspokoiły mojego rozczarowania...

Pozdrawiam
nowoczesne kuchnie warszawa