Pozbyć się staroci
Proponuję aby ze strony galerii usunąć zakładki o spotkaniach, rankingach i nagrodach. Toż to śmiech na sali. Pierwszej zakładki zawartość gdzieś znikła, a pozostałe są nieaktualne.
phm. Maciej Sas
rzecznik prasowy
Kujawsko-Pomorskiej
Chorągwi ZHP
052 322 20 68
0607 770 730
0661 511 566
m.sas@zhp.bydg.org
www.zhp.bydg.org
adres korespondencyjny:
Maciej Sas
Komenda Kujawsko-Pomorskiej Chorągwi ZHP
ul. Dworcowa 56
85-010 Bydgoszcz
rzecznik prasowy
Kujawsko-Pomorskiej
Chorągwi ZHP
052 322 20 68
0607 770 730
0661 511 566
m.sas@zhp.bydg.org
www.zhp.bydg.org
adres korespondencyjny:
Maciej Sas
Komenda Kujawsko-Pomorskiej Chorągwi ZHP
ul. Dworcowa 56
85-010 Bydgoszcz
-
- Stały bywalec
- Hufiec:
- Chorągiew:
- Kontakt:
1. Spotkania, jakkolwiek dawne nie będą, pozostaną opisane w serwisie. Nie wiem, skąd twierdzenie, że zawartość tych stron "gdzieś znikła". Ja je widzę (także nie będąc zalogowanym jako Użytkownik).
2. Podobnie, informacja o nagrodach ZA PIERWSZY ROK DZIAŁANIA GALERII nie zniknie z Galerii, bo pozostaje jej informacją. Dodatkowo, nagrody te nie zostały w pełni rozdane, źle byłoby więc usuwać czy ukrywać informację o nich. Rozumiem, że link "Nagrody" nie pasuje logicznie do sąsiadujących łącz w grupie "Zestawienia i Rankingi" i coś z tym faktycznie można zrobić. Najlepiej może podpiąć go pod stronę Rankingi.
3. Nie bardzo rozumiem, na czym opierasz swój sąd, jakoby rankingi były nieaktualne. Przyjrzyj się ich stronie raz jeszcze i zapoznaj z Regulaminem Galerii.
Byłbym wdzięczny, gdybyś bardziej wyważenie formułował wypowiedzi pulbiczne i nie operował frazami w stylu "Toż to śmiech na sali". Nawet bez względu na to, że właśnie powyżej zwróciłem Ci uwagę na bezzasadność Twojego wniosku.
2. Podobnie, informacja o nagrodach ZA PIERWSZY ROK DZIAŁANIA GALERII nie zniknie z Galerii, bo pozostaje jej informacją. Dodatkowo, nagrody te nie zostały w pełni rozdane, źle byłoby więc usuwać czy ukrywać informację o nich. Rozumiem, że link "Nagrody" nie pasuje logicznie do sąsiadujących łącz w grupie "Zestawienia i Rankingi" i coś z tym faktycznie można zrobić. Najlepiej może podpiąć go pod stronę Rankingi.
3. Nie bardzo rozumiem, na czym opierasz swój sąd, jakoby rankingi były nieaktualne. Przyjrzyj się ich stronie raz jeszcze i zapoznaj z Regulaminem Galerii.
Byłbym wdzięczny, gdybyś bardziej wyważenie formułował wypowiedzi pulbiczne i nie operował frazami w stylu "Toż to śmiech na sali". Nawet bez względu na to, że właśnie powyżej zwróciłem Ci uwagę na bezzasadność Twojego wniosku.
M i c h a ł B o r u n http://eksphm.borun.pl http://orwellness.com/zhp
"Aby zdobyć flagę, trzeba myśleć tak jak flaga" - H a r c e r z L a z l o
"Aby zdobyć flagę, trzeba myśleć tak jak flaga" - H a r c e r z L a z l o
Jasne to kwestia oceny i była to jedynie propozycja. Jednak, jak już informacje są aktualne to jak najbardziej niech wiszą.
Gdy oglądałem stronę, zakładka z rankingami była nieaktualna, zakładka z relacjami ze spotkań była nieaktywna, a informacja o nagrodach jest mocno stara i nie bardzo pasuje do obecnej formy dzialalności Galerii. Zakładka o konkursach jest też pusta - sprawdziłem przed chwilą.
Pozdrawiam
Gdy oglądałem stronę, zakładka z rankingami była nieaktualna, zakładka z relacjami ze spotkań była nieaktywna, a informacja o nagrodach jest mocno stara i nie bardzo pasuje do obecnej formy dzialalności Galerii. Zakładka o konkursach jest też pusta - sprawdziłem przed chwilą.
Pozdrawiam
phm. Maciej Sas
rzecznik prasowy
Kujawsko-Pomorskiej
Chorągwi ZHP
052 322 20 68
0607 770 730
0661 511 566
m.sas@zhp.bydg.org
www.zhp.bydg.org
adres korespondencyjny:
Maciej Sas