Wiosenne porządki
-
- Stały bywalec
- Hufiec:
- Chorągiew:
- Kontakt:
Każdy je ma (nawet ja, aż trudno uwierzyć) więc i na forum by się przydały np. można było by usunąć użytkowników którzy założyli kilka lat temu konto napisali jednego posta i zaśmiecają serwer... Na pewno są tematy które się nigdy nie przydadzą np. Zaproszenia na imprezy z przed pół roku.. jak ktoś ma zamiar jechać ro życzę powodzenia
pwd. Piotr Winiarski ćw.
Drużynowy 21 KWDW Grot
Członek KH
Hufiec Pionki
Drużynowy 21 KWDW Grot
Członek KH
Hufiec Pionki
hej, czyszczenie takie niedługo będzie ciągle czekamy na zatwierdzenie nowego regulaminu przez GK już jakieś 3 miesiące będzie. Jak tylko dotrą do naszego papierka wszyscy otrzymają informacje o nowym regulaminie. Użytkownicy, którzy się nie zalogują i nie dokonają odpowiednich zmian w określonym czasie zostaną usunięci. Dzięki czemu ten temat załatwimy.
Co do np. imprez no to przyleliśmy zasadę, że raczej wątków [nie drażliwych] nie kasujemy zatem informacja co do niektórych nie trzeba drukować forum
dla celów dowodowych. Stare wątki są jedynie zamykane, ostatnio zamknęliśmy wszystko co nie miało odpowiedzi od pół roku.
Ale idąc dalej samo forum imprezy będzie musiało zyskać moderatora, zresztą jak każde które takiego nie ma - co za tym idzie w niedługim czasie będziemy przeprowadzać stosowna weryfikację.
Liczę, że te kilka informacji/faktów zadowala Twoje pytanie/sugestię.
Co do np. imprez no to przyleliśmy zasadę, że raczej wątków [nie drażliwych] nie kasujemy zatem informacja co do niektórych nie trzeba drukować forum

Ale idąc dalej samo forum imprezy będzie musiało zyskać moderatora, zresztą jak każde które takiego nie ma - co za tym idzie w niedługim czasie będziemy przeprowadzać stosowna weryfikację.
Liczę, że te kilka informacji/faktów zadowala Twoje pytanie/sugestię.
-
- Stały bywalec
- Hufiec:
- Chorągiew:
- Kontakt:
-
- Stały bywalec
- Hufiec:
- Chorągiew:
dla celów dowodowych czy pod rygorem nieważności mam nie drukować?
Z ukłonami
Madi
Z ukłonami
Madi
"Jeśli zobaczysz iskrę w oczach zucha dokonaj wszelkich starań by nie zgasła, gdy ujrzysz dogasający żar w spojrzeniu wędrownika pozwól mu zapłonąć na nowo"
------------------------------------------------------------------
Harcerski Krąg Akademicki "Czogori" w Olsztynie
Ja tam nie wiem czy ty też jesteś fanką drukowania postów
ale lepiej dla środowiska będzie jak zrobisz zrzut ekranu
:p
A w celu ochrony papierów i płyt CD zapraszam do lektury: http://webscouts.pl/2008/04/zielone-mat ... hroni.html

A w celu ochrony papierów i płyt CD zapraszam do lektury: http://webscouts.pl/2008/04/zielone-mat ... hroni.html
-
- Stały bywalec
- Hufiec:
- Chorągiew:
"szutuje monitor" tylko kiedy siedzę na czacie
a teraz już proszę bez żaluzji, w końcu jest piękna pogoda

bobik to ja to wymyśliłam ;>bobik pisze:Ja tam nie wiem czy ty też jesteś fanką drukowania postów
a teraz już proszę bez żaluzji, w końcu jest piękna pogoda

Ostatnio zmieniony 22 kwie 2008, 12:23 przez Magheru, łącznie zmieniany 1 raz.
"Jeśli zobaczysz iskrę w oczach zucha dokonaj wszelkich starań by nie zgasła, gdy ujrzysz dogasający żar w spojrzeniu wędrownika pozwól mu zapłonąć na nowo"
nowoczesne kuchnie warszawa