Jak można wykupić lub otrzymać Domene zhp.pl?

forum poświęcone tematyce harcerskiego internetu
bobik
Stały bywalec
Posty: 717
Rejestracja: 04 gru 2004, 16:36
Hufiec:
Chorągiew:

Post autor: bobik » 26 lip 2006, 10:18

speak007 pisze:hahahahahahihihihi :)
Dziwi mnie Twoja Wypowiedź i całe zachowanie, dlaczego ?

Nie wiem kim jesteś bo nie podpisujesz swoich postów (naszczęście już niedługo)

dh. Piotr Lidwin prosił mnie o informacje na temat domeny jedlicze.zhp.pl - uzyskałem dla niego zgode z Wydziału Promocji i od Szefa Internetu, i jasno określiłem zasady ew. delegacji domeny, a tu jakieś kwiatki się sadzą.

Wybacz ale może ja jestem za mało inteligenty ale To Wy prosiliście o domene - nie ma problemu z tym - jednak są nasze zasady... więc demonstrowanie że Wasz adres na ovh jest super to po co zgłaszacie się po domene zhp.pl ? skoro ovh jest taki superaśny ?

Wykonałem po zmianach kilkadziesiąt delegacji domen dla hufców, chorągwi etc. i przyznam że pierwszy raz się spotykam z takim hmmm stwierdzeniem, jak napisałem że domeny nie będzie dopuki będzie na darmowym serwerze to natychmiast to respektowano i zmieniano.

domena na Was czeka jak już ovh padnie ;-)

orcus
Stały bywalec
Posty: 1240
Rejestracja: 18 cze 2004, 23:08
Lokalizacja: 1 SDH Bastion
Hufiec:
Chorągiew:

Post autor: orcus » 26 lip 2006, 21:56

bobik - a ja proponuje usunac kilka osatnich wypowiedzi bo jakos tak Twoj post wywoluje u mnie negatywne emocje.

Na miejscu speak-a troche zle bym sie poczul. Spojrz na calosc postow i zastanow sie jak w ich swietle przedstawia sie Twoja wypowiedz. Zwlaszcza w odniesienu do postu zaczynajacego sie od "Strona jest juz przystosowana do norm ZHP..."

Tak, wiem - moglem na priv-a ale w swietle roznych wydarzen i dyskusji na tym forum zwyczajnie nie mam zamiaru...

A co do ovh to wlasnie od jakis 30 minut staram sie obejrzec Wasza strone i jakos nie dane mi to jest:

Kod: Zaznacz cały

Proxy Error
The proxy server received an invalid response from an upstream server.
The proxy server could not handle the request GET /.

Reason: Error reading from remote server
A bezposrednio mam timeouta(po 300 sekundach) wiec naprawde radze zmianic server na "komercyjny" - zwlaszcza ze te nie sa drogie. np.:
http://konta.harcnet.net/page05,01.html
Pozdrawiam
orcus

.: Linux is like a wigwam - no gates, no windows and Apache inside :.

qbek
Użytkownik
Posty: 129
Rejestracja: 10 mar 2005, 20:40
Hufiec:
Chorągiew:

Post autor: qbek » 26 lip 2006, 22:07

przepraszam, ale ja "poczyściłem" ten temat...
po co zbędne emocje...
i skłaniam się do stwierdzenia orcusa odnośnie hostingu...

pozdrawiam
JB

Zablokowany
nowoczesne kuchnie warszawa

Wróć do „Harcerski Internet”