A tak na boku mam pytanie... co do regulaminu... kiedy pojawią się nowe bluzy (o ile mają takowe być) jak narazie w "4żywiołach" nie ma (tylko stare), poza tym co do reszty umundurowania oficjalnego czy wogóle gdzieś jeszcze można dostać coś takiego jak pionierki/traperki nie uśmiecha mi się kupowanie jakichś innych czarnych butów??? tego też brak przynajmniej w sklepie internetowym.
Czy nie lepszym wyjściem byłoby żeby w składnicach były spódnice i spodnie dla specjalności wodnej? Wtedy skompletowanie munduru było by o wiele prostrze i tańsze.
Z tego co wiem na dzień dzisiejszy jest to kombinatowyka stosowana...
Pozdrwaiam
[Mundur] Gdzie kupić? -> kiedy będą nowe mundury?
-
- Starszy użytkownik
- Hufiec:
- Chorągiew:
- Kontakt:
http://4zywioly.pl/index.php?do=products&navi=15,01 - nie wem skąd hasło, że nowych koszul nie ma w 4Ż? Pisze "na wyczerpaniu" ale to nie znaczy, że zupełnie nie ma.
Idę by dotrzeć, wręcz idę by iść - czynność jest skutkiem, przyczyną jest myśl...
-
- Stały bywalec
- Hufiec:
- Chorągiew:
Druhno,
Przypominamm, że to jest forum wodniaków. Ani chodziło o BLUZY.
Wodniackie.
A nie koszule "zielonych".
Co zaś do głównego tematu: ostatnia wieść niesie, że nowe bluzy są projektowane. Sądząc po tym jak długo są projektowane, to może będą nawet dobre (grunt żeby nie wrzucili dziurki na krzyż, flagi Polski i logo ZHP
).
Pomysł żeby sprzedawać kompletny mundur (a nie samą bluzę) w sumie jest genialny w swej prostocie i odkrywczości, ale obawiam się że wykonanie mogłoby być... Choć nie ma rzeczy niemożliwych, ale doświadczenie podpowiada, że do sukcesu dochodzilibyśmy długo i krętą drogą prób i błędów.
Przypominamm, że to jest forum wodniaków. Ani chodziło o BLUZY.
Wodniackie.
A nie koszule "zielonych".
Co zaś do głównego tematu: ostatnia wieść niesie, że nowe bluzy są projektowane. Sądząc po tym jak długo są projektowane, to może będą nawet dobre (grunt żeby nie wrzucili dziurki na krzyż, flagi Polski i logo ZHP

Pomysł żeby sprzedawać kompletny mundur (a nie samą bluzę) w sumie jest genialny w swej prostocie i odkrywczości, ale obawiam się że wykonanie mogłoby być... Choć nie ma rzeczy niemożliwych, ale doświadczenie podpowiada, że do sukcesu dochodzilibyśmy długo i krętą drogą prób i błędów.
pwd. Michał Pesz HO
Żeglarski Krąg Akademicki
Harcerski Ośrodek Wodny STANICA
"Życie jest o wiele bardziej skomplikowane niż belka swobodnie podparta" dr hab. inż. R. K.
Żeglarski Krąg Akademicki
Harcerski Ośrodek Wodny STANICA
"Życie jest o wiele bardziej skomplikowane niż belka swobodnie podparta" dr hab. inż. R. K.
Szczegóły czasami są ważne, tylko jest jeden szkopuł musze kupić bluzy, a po co tracić kasę na stare skoro zaraz będą nowe?
Dlatego padło pytanie, kiedy będą dostępne nie będę ubierać drużyny w stare, jak np. za dwa dni pojawią się nowe. Jeśli mam czekać rok to jeszcze da się przeżyć, ale jak parę miesięcy to nie ma to najmniejszego sensu.
Czemu brak jest w składnicy spodni czy spódnic dla specjalności to moim zdaniem dyskryminacja? Sorry, ale zieloni nie muszą się tak męczyć ze skompletowaniem munduru.
Orite co do wieku hm... gdzieś w innych tematach jest on poruszony prosze dodaj do 12 jeszcze jedno 12
.
Staram się nie zadawać głupich pytań.
Pozdrawiam
Dlatego padło pytanie, kiedy będą dostępne nie będę ubierać drużyny w stare, jak np. za dwa dni pojawią się nowe. Jeśli mam czekać rok to jeszcze da się przeżyć, ale jak parę miesięcy to nie ma to najmniejszego sensu.
Czemu brak jest w składnicy spodni czy spódnic dla specjalności to moim zdaniem dyskryminacja? Sorry, ale zieloni nie muszą się tak męczyć ze skompletowaniem munduru.
Orite co do wieku hm... gdzieś w innych tematach jest on poruszony prosze dodaj do 12 jeszcze jedno 12

Staram się nie zadawać głupich pytań.
Pozdrawiam
HAHAHA no mam nadzieję....
Tak zdecydowanie nie ma żadnych informacji na ten temat. Ostatnie są z przed wakacji, ale chyba nic się w tym temacie dalej nie ruszyło, co jest mało zabawne. Zgadza się nic na stronie się nie dzieje - ciszaaa.
Powstaje więc pytania czy w tym temacie coś się też ruszy.
Elercik dzięki za pocieszenie, szczerze mówiąc mam nadzieje że w tym temacie coś się szybko ruszy, ale w cuda nie wierzę. Jeśli chodzi o przewidywania czasowe to ja widze bluzy za 2 lat najwcześnie.
Pozdrawiam
Tak zdecydowanie nie ma żadnych informacji na ten temat. Ostatnie są z przed wakacji, ale chyba nic się w tym temacie dalej nie ruszyło, co jest mało zabawne. Zgadza się nic na stronie się nie dzieje - ciszaaa.
Powstaje więc pytania czy w tym temacie coś się też ruszy.
Elercik dzięki za pocieszenie, szczerze mówiąc mam nadzieje że w tym temacie coś się szybko ruszy, ale w cuda nie wierzę. Jeśli chodzi o przewidywania czasowe to ja widze bluzy za 2 lat najwcześnie.
Pozdrawiam
nowoczesne kuchnie warszawa