W DNIACH 26-29 GRUDNIA BIEŻĄCEGO ROKU W ŁÓDZKIEJ HALI EXPO ODBYWAJĄ SIE TARGI ŻEGLARSTWA I SPORTÓW WODNYCH BOAT SHOW
Mój szczep. (58.ŁWDH) również będzie miał swoje stanowisko. Serdecznie zapraszam
BOAT SHOW
-
- Starszy użytkownik
- Hufiec:
- Chorągiew:
- Kontakt:
Targi, targi i po targach...Martyna napisał:
[..]ODBYWAJĄ SIE TARGI ŻEGLARSTWA [..] Mój szczep. (58.ŁWDH) również będzie miał swoje stanowisko. [..]

W kwestii formalnej - stoisko było wspólne wszystkich drużyn wodnych naszej (łódzkiej) chorągwi. Choć nie ukrywam, że cieszy mnie że poszczególni harcerze i drużyny utożsamiają się jak z własnym

W tym miejscu szczególnie chciałbym podziękować Szczepowi 58ŁWDH z hufca Łódź-Śródmiescie - za przywiezienie jedenej z dziesięciu Waszych cudnych słomkowych Omeg. Granatowo-Biała Omega była głównym elementem wystroju naszego stoiska

Wielkie ukłony należą się Dziecince z hufca Łódź-Bałuty i Adamowi z hufca Łódź-Polesie, którzy podjęli się koordynoać wejścia i działnia drużyn na targach, a było co koordynować bo przez targi przewinąło się jakieś 250-300 harcerzy-wodniaków. Dzięki Wam, ja mogłem "spokojenie" spędzić całą sobotę w chorągwi na Konferencji Wodniackiej

phm. Wiktor Wróblewski HR
Retmanat Drużyn Wodnych Hufca ZHP Łódź-Polesie
| WODNIACY | SZANTOWIĄZAŁKA | Łódzki OZŻ |
Retmanat Drużyn Wodnych Hufca ZHP Łódź-Polesie
| WODNIACY | SZANTOWIĄZAŁKA | Łódzki OZŻ |
nowoczesne kuchnie warszawa