To teraz komendant będzie miał jeszcze większy problem bo 4 Żywioły od jakiegoś czasu sprzedają grubszą wersję cienkich ;-P. Więc teraz mamy do wyboru:
-cienkie
-cienko-grube
-grube. I jak teraz sklasyfikować ich fajność?
Znacznie gorzej wyglądają np granatowe sznury które się już sprały i wyglądają jak fioletowe. Co gorsza nie chcą ich wcale zmieniać (mają chyba parcie na bycie kapelanem).
Sznury, gruby, cienki, regulamin?
-
- Nowicjusz
- Hufiec:
- Chorągiew:
Hahahahaaha! Uahahaha! Ahahahahaha! Ihahahahaha!!!
Dobra, skończyłam.
Dziwny temat - muszę przyznać. Sznur jak sznur. Nie ważne czy cienki czy gruby. Widzę harcerzy zarówno w cienkich jak i w grubych - sama noszę z tych cieńszych i mi tam to pasuje
. Troszkę mnie to rozbawiło, ze komuś przeszkadza to, że mamy kilka rodzajów sdznurów, przecież to nie jest główny problem ZHP
Ja bym proponowała zająć się problemami, które naprawdę istnieją 
Ja jestem za nagrodą dla najlepszego ogrodnika
Dobra, skończyłam.
Dziwny temat - muszę przyznać. Sznur jak sznur. Nie ważne czy cienki czy gruby. Widzę harcerzy zarówno w cienkich jak i w grubych - sama noszę z tych cieńszych i mi tam to pasuje

Ja jestem za nagrodą dla najlepszego ogrodnika

Ostatnio zmieniony 19 sie 2009, 19:58 przez Zucholek^^, łącznie zmieniany 1 raz.
HO Dorota Klusaczyk
Drużynowa 1 Gromady Zuchowej "Strażnicy Gumisiowej Tajemnicy"
Nie tylko Zuchowym patrzę okiem!
===> 7 Wielopoziomowa Drużyna Harcerska "Spartakus"
===> Hufiec ZHP im. Józefa Kreta w Jastrzębiu Zdroju
'Jeśli zobaczysz iskrę w oczach Zucha dokonaj wszelkich starań by nie zgasła i stała się wędrowniczą watrą!'
Drużynowa 1 Gromady Zuchowej "Strażnicy Gumisiowej Tajemnicy"
Nie tylko Zuchowym patrzę okiem!
===> 7 Wielopoziomowa Drużyna Harcerska "Spartakus"
===> Hufiec ZHP im. Józefa Kreta w Jastrzębiu Zdroju
'Jeśli zobaczysz iskrę w oczach Zucha dokonaj wszelkich starań by nie zgasła i stała się wędrowniczą watrą!'
nowoczesne kuchnie warszawa