ma może ktoś plan pracy swojej drużyny?
jako pomoc - dla przykładu!
a więc jest ktoś chętny wysłania zupie maila z załączonym planem pracy?
czuwaj!
zupa
I to, co napisałaś dowodzi, że nie masz pojęcia jaka jest rola drużynowego, nie masz pojęcia o harcerskim systemie metodycznym i nie nadajesz się jeszcze na drużynową.marta.paskuda pisze:Gdyby nie to ze musze plan oddac tam wyzej, to tez bym go nie pisala, a robilabmy to na co mam ochote w danej chwili...
a co do pracy zastępow to nie moge tego wykozystac bo mam mloda druzyne, ktora jeszcze nie wie co i jak...
po czym to wywnioskowales??Maciek P pisze:I to, co napisałaś dowodzi, że nie masz pojęcia jaka jest rola drużynowego, nie masz pojęcia o harcerskim systemie metodycznym i nie nadajesz się jeszcze na drużynową.marta.paskuda pisze:Gdyby nie to ze musze plan oddac tam wyzej, to tez bym go nie pisala, a robilabmy to na co mam ochote w danej chwili...
a co do pracy zastępow to nie moge tego wykozystac bo mam mloda druzyne, ktora jeszcze nie wie co i jak...
Proponuję najpierw się douczyć, a potem wypowiadać. Przynajmniej wtedy będziesz mogła się pochwalić wiedzą, a nie tylko umiejętnością pisania.