....
Stopnie jeszcze nie zostały chyba jeszcze przyjęte. Myślę jednak że bez większych złudzeń przejdą...
Wtedy jak dobrze rozumiem będziesz mógł spokojnie zamknąć swoją aktualną próbę zdobywając wywiadowce... chyba, czylki dwie belki. Ale potem bedziesz musiał zdobywać dalej w systemie 6 - stopniowym, czyli od odkrywcy.
Nie wiem... czy możemy prosić, aby jakiś specjalista od nowych metodyk to tutaj wyjaśnił...
--
pwd. Michał Burda
Hufiec Gdańsk-Śródmieście
"Wszyscy wiedzą, że czegoś nie da się zrobić, wtedy pojawia się ten,
który nie wie, że się nie da i on właśnie to coś zrobi."
[Einstein]
Wtedy jak dobrze rozumiem będziesz mógł spokojnie zamknąć swoją aktualną próbę zdobywając wywiadowce... chyba, czylki dwie belki. Ale potem bedziesz musiał zdobywać dalej w systemie 6 - stopniowym, czyli od odkrywcy.
Nie wiem... czy możemy prosić, aby jakiś specjalista od nowych metodyk to tutaj wyjaśnił...
--
pwd. Michał Burda
Hufiec Gdańsk-Śródmieście
"Wszyscy wiedzą, że czegoś nie da się zrobić, wtedy pojawia się ten,
który nie wie, że się nie da i on właśnie to coś zrobi."
[Einstein]
A szkoda! Czat harcerski mógłby być wspaniałym miejscem wymiany informacji, doświadczenia... Z własnego doświadczenia wiem, że miło jest mieć znajomych z innych miast, nawet bardzo oddalonych. Czat ZHP.org.pl mógłby być takim miejscem gdzie można spotkać kogoś... Niestety świeci pustkami. A czy to przypadkiem nie od nas zależy? Może powinniśmy zacząć zaglądać tam? Co wy na to?
"Poinformowany jest ten, który wie, gdzie znaleźć to, czego nie wie" 

Racja. Ale w taki sposob to kazdy wejdzie w innym terminie i znof bedzie powtorka z rozrywki. Moze wiec umowmy sie na jeden konkretny temrmin?
Btw. jesli macie jakies fajne pomysly dotyczace zbiorek, sponsoringu i ogolnie ZHP to please piszcie. Nawet jesli nie macie to i tak piszcie:) Chetnie was wszystkich poznam
Buzka robaczki 
Czuwaj!!
Btw. jesli macie jakies fajne pomysly dotyczace zbiorek, sponsoringu i ogolnie ZHP to please piszcie. Nawet jesli nie macie to i tak piszcie:) Chetnie was wszystkich poznam

Czuwaj!!
nowoczesne kuchnie warszawa