Adaś napisał:
Nie mam zamiaru odpowiadać na posty dziwnej treści.
Jeśli nie ma Druh ochoty odpowiadać to dlaczego czytam Druha odpowiedź.
Adaś napisał:
Popieram Dorotę. A jak Druh z Torunia ma trochę więcej wolnego czasu [więcej od europosłanka z Wrocławia (dyr. Filharmonii we Wrocławiu Lidii...) - czyli dwie godziny w tygodniu ]- to może warto zaproponować współpracę Wydziałowi Promocji?
To już wogóle odbiega od tematu. Pisałem to wcześniej i napiszę jeszcze raz, że jeśli ktoś nie ma czasu sie zajmować pracą w WPI niech tego nie robi, szkoda jego chęci i ambicji. Ja na to nie mam czasu i sie za to nie zabieram. Mam wystarczająco ząjęcia na polu działania w Hufcu.
Adaś napisał:
Poprawcować dla dobra wizerunku i zaprzestać poszukiwań winnego, zapoznając się z zadaniami poszczególnych zespołów.
A dlaczego nie mam szukać winnych? Czy wszystkim instruktorom i harcerzom należy wszystko wybaczać i puszczać płazem ??? Jesteśmy organizacją wychowawczą, a wiadomo też że jesteśmy tylko ludźmi i uczymy się na błędach. Nie szukam winnych w celu powieszenia na nich tzw. "psów", a jedynie chcę aby ktoś się przyznał do porażki!
dominik jan domin napisał:
Po drugie - kształtowana dawno temu przeze mnie, a obecnie prowadzonaprzez innych kolegów HSI Hufca Toruń od zawsze zakładała, że to ona ma pozyskiwać informacje, a nie tylko być tubą propagandową rządu. Tak też i my podchodzimy do WPiI.
Zgadzam się. Nie sztuką jest poprostu przekazać informację dalej, rozesłać mejlem, dać posta na forum etc.
Sztuką jest tą informację zdobyć!

Pozdrawiam, Czuwaj!
Hufiec ZHP Toruń im. Mikołaja Kopernika