Sms na rzecz harcerzy...??
-
- Stały bywalec
- Hufiec:
- Chorągiew:
- Kontakt:
To może jak już myślisz o tym... to już jakieś konkretne rzeczy.... konkursy itd.
Jakby faktycznie coś takiego mogli zrobić to może wysyłanie sms'ów na hatrcerską liste przebojów
na przykład.
A może ktoś ma jakis inny pomysł ???

A może ktoś ma jakis inny pomysł ???
Zimowa Akcja Szkoleniowa KOSMOS 2013 - www.kursykosmos.pl
-
- Stały bywalec
- Hufiec:
- Chorągiew:
- Kontakt:
Jakieś pomysły? 
A o liście chodziło mi może np. porozumieć się z radiem.zhp i z ich listą. Tym samym możemy wypromowac nasze radio harcerskie

A o liście chodziło mi może np. porozumieć się z radiem.zhp i z ich listą. Tym samym możemy wypromowac nasze radio harcerskie

-
- Stały bywalec
- Hufiec:
- Chorągiew:
- Kontakt:
Jeśli chodzi o jakiś chwyt na cywili... to trzeba jednak chyba pomyśleć bardziej o tym. Jeśli oczywiście jest to realne. Do kogo z takim czymś trzeba sie zgłosić by się dowiedzieć czy jest to realne czy nie?
A Bodzioo Ty z tym pomysłem tutaj wyskoczyłeś to napewno masz co na myśli na jakiś ciekawy "chwyt" na cywili
A Bodzioo Ty z tym pomysłem tutaj wyskoczyłeś to napewno masz co na myśli na jakiś ciekawy "chwyt" na cywili

-
- Stały bywalec
- Hufiec:
- Chorągiew:
- Kontakt:
Moim zdaniem najskuteczniejszy chwyt to jest za gardło na ziemię łamiemy nogę, bo nie wiemy czy cywil jest prawo czy leworęczny i wtedy cywil wysyła sms; bardziej płochliwi przedstawiciele tego gatunku cywile-przechodnie widząc taką promocję automatycznie wysyłają, sms, aby uniknąć chwytu (reklamowego).
:lol
:lol
-
- Nowicjusz
- Hufiec:
- Chorągiew:
- Kontakt:
Fajnie by było z dopiskiem na jaki hufiec i drużynę, to wtedy chyba całe ZHP się by pisało. Ja myślałem też o programie harcerskim w telewizji i reklamie naborowej do ZHP, co by mogło ściągnąć sporo osób, bo teraz dzieciaki w moim wieku, a szczególnie młodsze strasznie się nudzą.
Wyw. Jakub Kieszkowski
10 Harcerska Drużyna Czerwonych Beretów im. S. Sosabowskiego
Hufiec Rumia im. 1 Brygady Pancernej WP
10 Harcerska Drużyna Czerwonych Beretów im. S. Sosabowskiego
Hufiec Rumia im. 1 Brygady Pancernej WP
-
- Starszy użytkownik
- Hufiec:
- Chorągiew:
nowoczesne kuchnie warszawa