PH 35 pisze:przy okazji drodzy pocztowcy.
Jest takie fajne miejsce - poczta gmail.com dająca spore możliwości - zarówno jako poczta i jako np czat. tam też jest kalendarz w którym możemy umieszczać swoje ważne wydarzenia i się nimi dzielić z innymi.
Jeżeli ktoś jest zainteresowany prosze przesłać do mnie taką informację, a wyslę zaproszenie - w tej formie można się tam tylko zapisać. Poczta jest całkiem bezpłatna i ciekawa.
sorry ze tak dobitnie, ale to zeby juz calkowicie wybic z glowy pomysl darmowekW ostatnich dniach grudnia 60 użytkowników poczty Gmail
poinformowało, że straciło wiadomości oraz listy kontaktów
utrzymywane na skrzynkach oferowanych przez Google. Początek
nowego roku także nie jest dla Gmail zbyt łaskawy - Google nie
udało się całkowicie załatać błędu umożliwiającego kradzież listy
kontaktowej z konta Gmail, poinformował Garett Rogers na blogu
ZDNet.
teraz otrzymalem od Arka z 35 PH info, ze zarejestrowal domene http://www.ph.org.pl
jesli nie ma nikt przeciw uwazam, ze czas zbudowac strone specjalnosci - moze z czasem uzyskamy tez subdomene od adminow zhp.pl - nie mniej uwazam, ze pewna niezaleznosc pozwoli nam na prezentacje naszej specjalnosci, ktorej jest zreszta bardzo blisko do internetu

Arek oferuje domene, ja oferuje miejsce na strone i nadzor techniczny + dodawanie tresci
pozostaje decyzja co do platformy - ja proponuje phpBB by przemo mimo wielu niedoskonalosci ale tez ten cms ma wiele gotowych i wygodnych dla nas rozwiazan - srednio obciaza system, jest stale latany/aktualizowany, jest mozliosc bezproblemowego, rownoczesnego dodawanie tresci przez poszczegolne poczty
czekam na opinie